Valérie Zawadská  
 
   Novinky
   Divadlo
   Film
   Televize
   Dabing
   Rozhlas
   Fotoalbum
   Životopis
   Kontakt
   Linky
   e-mail
   Zpět
   Home
 
 

Večer poezie a prózy s harfou.

 

logo V Z

Oficiální webové stránky Valérie Zawadské.

  Divadlo:

POEZIE

 

 

 

 

 

Rok 2017

 
     
     
     
9.-14.12.2017 - Valérie Zawadská & Doležalovo kvarteto...  
 

V sobotu 9. prosince v 19:00 hodin se uskuteční Vánoční koncert v Kodymově Národním domě v Opočně, v pondělí 11. prosince v 19:00 hodin v Praze Petrovicích, ve středu 13. prosince v 19:30 hodin v Kulturním centru "12" (Jordana Jovkova 3427/20) v Praze Modřanech a ve čtvrtek 14. prosince v 19:00 hodin v Heroldově síni Rabasovy galerie (Vysoká 232) v Rakovníku.

 
     
23.9.2017 - Seifertovy Kralupy 2017  
 

V rámci 22. ročníku festivalu přednesu a poezie Seifertovy Kralupy se v sobotu 23. září od 14:45 hodin Valérie zúčastní pietního zastavení u hrobu Jaroslava Seiferta na kralupském hřbitově. Od 16:00 hodin bude Valérie recitovat vítězné práce po vyhlášení výsledků autorské soutěže v Městském muzeu v Kralupech nad Vltavou. Hudební doprovod: žáci ZUŠ Kralupy "Ježkovy stopy".

 
     
6.7.2017 - Valérie Zawadská & Doležalovo kvarteto...  
 
Plakát - Valérie Zawadská & Doležalovo kvarteto... Klikni pro větší obrázek v novém okně.

V rámci festivalu Klášterní hudební slavnosti 2017, konaného pod záštitou starosty města Šumperka a senátora Mgr. Zdeňka Brože a za podpory Olomouckého kraje, se ve čtvrtek 6. července od 20:00 hodin uskuteční pořad Valérie Zawadské & Doležalova kvarteta Pocta A. Dvořákovi v Hudebním pavilonu v Karlově Studánce.

 
 

Patronkou festivalu je harfistka Jana Boušková. Na programu bude Smyčcový kvartet „Slovanský“ a „Americký“ od Antonína Dvořáka, doplněný výňatky z korespondence a životopisu skladatele.

 
     
4.7.2017 - Společná vernisáž Výstavy obrazů Valentina Horby a ...
 
Plakát - Vernisáž společné výstavy obrazů Valentina Horby a uměleckého kováře Davida Habermanna. Klikni pro větší obrázek v novém okně.

V úterý 4. července v 15:00 hodin se na vodním hradě Švihov uskuteční společná vernisáž Výstavy obrazů Valentina Horby a uměleckého kováře Davida Habermanna. Úvodní slovo k výstavě: Phdr. Ivana Říhová, umělecký přednes: Valérie Zawadská a hudební doprovod: Jan Matěj Rak.

 
     
28.5.2017 - Mezi ploty  
 
Mezi ploty

V neděli 28. května se Valérie zúčastní festivalu Mezi ploty v areálu pražské Psychiatrické nemocnice v Bohnicích (Ústavní 91, Praha 8).

 
 

Valérie jako jedna z osobností Modrého salonku vystoupí s poezií a prózou Jana Skácela a Oldřicha Mikuláška na Scéně čtení známých tváří od 13:00 hodin. http://meziploty.cz

 
     
10.5.2017 - Noc literatury 2017  
 
Noc literatury 2017. Klikni pro větší obrázek v novém okně.

Valérie se ve středu 10. května od 17:00 hodin zapojí do druhého ročníku akce Noc literatury v Městském divadle v Mladé Boleslavi (Palackého 263).

 
 

Ukázky současných, nově přeložených autorů, budou v divadle, různých kavárnách i na dalších místech v Mladé Boleslavi dále číst: Malvína Pachlová, Alena Bazalová, Karolina Frydecká, Marek Němec, Petr Mikeska, Ondřej Kepka, Roman Zach a Radek Valenta.

 
     
23.2.2017 - Valérie Zawadská & Doležalovo kvarteto...  
 

Ve čtvrtek 23. února se od 19:00 hodin uskuteční pořad Valérie Zawadská & Doležalovo kvarteto představují Antonína Dvořáka v Divadle J. K. Tyla v Třeboni. Na programu bude Smyčcový kvartet „Slovanský“ a „Americký“ od Antonína Dvořáka, doplněný výňatky z korespondence a životopisu skladatele.

 
     
23.1.2017 - Valérie Zawadská & Doležalovo kvarteto...  
 

V pondělí 23. ledna v 19:00 hodin se uskuteční pořad Valérie Zawadská & Doležalovo kvarteto představují Antonína Dvořáka v Kulturním domě v Kralupech nad Vltavou. Program: Smyčcový kvartet „Slovanský“ a „Americký“ od Antonína Dvořáka, doplněný výňatky z korespondence a životopisu skladatele.

 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

http://www.valeriezawadska.cz

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K. Webmaster