Valérie Zawadská  
 
   Novinky
   Divadlo
   Film
   Televize
   Dabing
   Rozhlas
   Fotoalbum
   Životopis
   Kontakt
   Linky
   Zpět
   Home
 
 

 

logo V Z

Oficiální webové stránky Valérie Zawadské.

 

ROZHLAS

 
 
 
 
 
 

Rok 2016

 
     
     
     
     
21.12.2016 - Laboratoř  
 

Valérie přijala ve středu 21. prosince pozvání moderátorky Martiny Maškové na natáčení silvestrovského dílu pořadu Laboratoř pro Český rozhlas Plus, kde vědci a herci debatují v netradičním týdeníku vědeckých novinek, tentokrát na téma: Umí had zpívat? Jak loví rypouš sloní a netopýr dlouhonohý? Mohli žít na Antarktidě brouci? Dále vystoupí herec Petr Vacek a zoologové Evžen Kůs a Pavel Stopka. Datum vysílání: sobota 31. prosince v 10:10 hodin na stanici ČRo Plus. www.rozhlas.cz

 
     
5.12.2016 - Zachráněný Silvestr  
 

Valérie bude v pondělí 5. prosince od 13:00 hodin spolupracovat na natáčení pořadu Zachráněný Silvestr v Divadle u Hasičů (Římská 45, Praha 2) pro Český rozhlas.

 
     
23.11.2016 - Pochoutky na talíři  
 

Valérie přijala pozvání na natáčení nového dílu pořadu Pochoutky na talíři pro Český rozhlas Region. Natáčení pořadu, kde si bude Valérie povídat s moderátory Naďou Konvalinkovou a Patrikem Rozehnalem o vaření, jídle a svojí práci, proběhne ve středu 23. listopadu od 9:00 hodin v Restauraci Na Farkáně (Na Farkáně III 194/32, Praha 5). www.rozhlas.cz

 
     
21.11.2016 - Afroamerické drama  
 

V pondělí 21. listopadu bude Valérie spolupracovat na natáčení 12. dílu pořadu Sto let amerického dramatu: Afroamerické drama pro Český rozhlas. S použitím překladu Hany Budínové připravila Hana Ulmanová. Režie: Lukáš Hlavica, stopáž: 28 minut. Datum vysílání: prosinec 2016 na stanici ČRo Vltava.

 
     
12.11.2016 - Laboratoř  
 

Valérie se v sobotu 12. listopadu od 10:00 hodin zúčastní vysílání přímého přenosu pořadu Laboratoř Českého rozhlasu Plus z Techmania Science Centra v Plzni. Vědci a herci v něm v padesáti minutách podebatují o pěti vědeckých aktualitách. V netradičním týdeníku vědeckých novinek budou na jevišti dále diskutovat Fatima Cvrčková, rostlinná fyzioložka, zoolog Pavel Stopka a herec Kajetán Písařovic. www.rozhlas.cz

 
     
19.9.2016 - Všechno, co se povznáší, se musí setkat  
 

V pondělí 19. září bude Valérie spolupracovat na natáčení povídky moderní spisovatelky amerického Jihu Flannery O´Connorové: Všechno, co se povznáší, se musí setkat pro Český rozhlas. Z překladu Františka Vrby připravila Alena Zemančíková. Režie: Vladan Rusko, stopáž: 28 minut, datum vysílání: 22. 10. 2016 v 11:30 hodin na stanici ČRo Vltava.

 
 

Dále bude Valérie natáčet verše české básnířky, prozaičky a malířky Gertrudy Gruberové-Geopfertové: Moje mládí do pořadu Polední verše. Připravil Miloš Doležal, datum vysílání: 20. 11. 2016 ve 12:00 hodin na stanici ČRo Vltava.

 
     
14.9.2016 - Laboratoř  
 

Ve středu 14. září přijala Valérie pozvání moderátorky Martiny Maškové na natáčení nového dílu netradičního týdeníku vědeckých novinek Českého rozhlasu Laboratoř. Datum vysílání: každou sobotu dopoledne na stanici ČRo Plus.

 
     
7.9.2016 - Tracy Letts  
 

Ve středu 7. září bude Valérie spolupracovat na natáčení 10. části pořadu Sto let amerického dramatu - Tracy Letts pro Český rozhlas. S použitím překladu Julka Neumanna připravil Jiří Josek. Režie: Lukáš Hlavica, stopáž: 28 minut, datum vysílání: 1. října 2016 na stanici ČRo Vltava.

 
     
23.7.2016 - Laboratoř  
 

Na co mají želvy krunýř? Proč potřebujeme den a noc? Může být koza nejlepší přítel člověka? V sobotu 23. července od 10:10 hodin debatují, v netradičním týdeníku vědeckých novinek Českého rozhlasu Laboratoř na stanici ČRo Plus, neurofyziolog František Vyskočil, zoolog Evžen Kůs, herečka Valérie Zawadská a výtvarnice Markéta Baňková. Moderuje Martina Mašková.

 
     
18.6.2016 - Laboratoř  
 

Jak mozek řeší nové problémy? Čím přispívá měď ke spalování tuků? Proč užovkám chutná mločí jed? V sobotu 18. června od 10:10 hodin v rozhlasové Laboratoři na stanici ČRo Plus účinkují mikrobiolog Peter Šebo, zoolog Evžen Kůs, herci Valérie Zawadská a Kajetán Písařovic. Moderuje Martina Mašková.

 
     
14.6.2016 - Robert Harris "Otčina"  
 

V úterý 14. června bude Valérie spolupracovat na natáčení 4. části románu Roberta Harrise "Otčina" pro Český rozhlas. Překlad: Pavel Bakič, dramatizace: Vít Vencl, režie: Aleš Vrzák.

 
     
13.6.2016 - Noční Mikrofórum  
 
Noční Mikrofórum

Valérie bude v pondělí 13. června od 22:30 hodin hostem moderátorky Jany Smutné v pořadu Noční Mikrofórum na stanici Český rozhlas Dvojka.

 
     
8.3.2016 - Příběhy slavných - Stella Zázvorková  
 

Valérie bude v úterý 8. února spolupracovat na natáčení pořadu Příběhy slavných - Stella Zázvorková (1/5) pro Český rozhlas. Napsala Dominika Hvorecká.

 
     
27.1.2016 - Laboratoř  
 

Ve středu 27. ledna přijala Valérie pozvání moderátorky Martiny Maškové na natáčení nového dílu pořadu Laboratoř pro Český rozhlas Plus, kde vědci a herci debatují v netradičním týdeníku vědeckých novinek, tentokrát na témata: Proč čápi zimují na smetišti? Jak se z potkanů stávají gambleři? Kdy se v Číně objevila kočka domácí? U jakého číšníka si častěji objednáte dezert? Jak si mořští plži vyrábějí bělobu? V pořadu diskutují molekulární genetik Jan Pačes, zoolog Evžen Kůs a herci Valérie Zawadská a Kajetán Písařovic. Datum vysílání: sobota 6. února od 10:10 hodin, repríza: 6. února od 21:10 hodin na stanici ČRo Plus. www.rozhlas.cz

 
     
11.1.2016 - Lenoška Iva Šmoldase  
 
Plakát - Lenoška Iva Šmoldase. Klikni pro větší obrázek v novém okně.

V pondělí 11. ledna od 18:00 hodin bude Valérie hostem v zábavné talkshow Iva Šmoldase Lenoška Iva Šmoldase, natáčené před publikem Městského domu kultury v Týně nad Vltavou pro Český rozhlas. V pořadu dále vystoupí Ivan Hlas. Stopáž: 55 minut, vysílání: neděle 21. února v 11:04 hodin na stanici ČRo Dvojka.

 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Starší články z rubriky Rozhlas - Archiv Starší články z rubriky Rozhlas - Archiv  
     

http://www.valeriezawadska.eu

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K. Webmaster