Valérie Zawadská  
 
   Novinky
   Divadlo
   Film
   Televize
   Dabing
   Rozhlas
   Fotoalbum
   Životopis
   Kontakt
   Linky
   e-mail
   Zpět
   Home

 

 

logo V Z

Oficiální webové stránky Valérie Zawadské.

  Střípky:

www.iglanc.cz

 
 
 
 

 

 

 

Valérie Zawadská je prošpikovaná neřestmi

 
www.iglanc.cz, 6.12.2013  

Valérií Zawadskou můžete vídat nejen na divadelních prknech a televizních obrazovkách, je proslulá i díky svému typickému hlasu, který propůjčuje postavám v dabingu.

 
 
   

Valérie je vášnivá kuřačka a cigaretku si jen tak neodpustí, zajímalo nás, zda má ještě nějaké další neřesti. „Kromě kouření mám spoustu dalších neřestí, jsem nepříjemná, hnusná, lžu, kradu, takže bych mohla i vraždit.

 

Ráda si dám červené nebo bílé víno a hlavně mám ráda svou rodinu a práci. To jsou neřesti příšerné, protože to mě opravdu vyčerpává a fakt nevím, kde na to beru energii!“

 
   

Dále nám prozradila, že miluje sluníčko a nezná lepší medicínu, ovšem za teplem se během zimní sezony nedostane neb jí to její nabitý pracovní program nedovoluje.

 

Cestování si ovšem užije až dost: „Před čtrnácti dny jsem jela s divadlem na představení do Vrchlabí, tam pro mě přijelo auto, které mě odvezlo do Zlína, kde jsem točila pokračování skvělého seriálu Ve znamení koně, aby mě odpoledne naložili a odvezli do Prahy na představení, po kterém mě naložili a odvezli zase zpátky do Zlína, potom zase do Prahy, kde jsem vzala auto a jela na další představení, pak zase do Zlína a takhle bych mohla pokračovat celých posledních čtrnáct dní. Takže cestování si opravdu užiju až dost, ale jestli ho mám ráda? Ne! Možná k moři, ale za zábavou cestovat nemusím, tu si udělám kdekoli.“

 
   
   
   
 
 
   
   
   
  - Autor: Gabriela Röhrichová -
 

- Foto: Herminapress.cz -

>>

 
   
   
   
   
   
   
   

www.iglanc.cz

 
 
 
 
 
 

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.