Valérie Zawadská  
 
   Novinky
   Divadlo
   Film
   Televize
   Dabing
   Rozhlas
   Fotoalbum
   Životopis
   Kontakt
   Linky
   e-mail
   Zpět
   Home

 

 

logo V Z

Oficiální webové stránky Valérie Zawadské.

  Střípky:

http://ordinace.nova.cz

 
 
 
 

 

 

 

Zawadská se loučí s Babákovou z Ordinace: Splnila očekávání až na jednu jedinou věc…

 
http://ordinace.nova.cz, březen 2017  
Klikni pro větší obrázek v novém okně.

Obklopena těmi, které má ráda, tak odešla z tohoto světa i ze života svých nejbližších svérázná kamioňačka Romana Babáková z Ordinace v růžové zahradě 2. Pláč, dojetí, smutek, ale i silné vzpomínky a úsměvy zůstanou po jejím odchodu. A vzpomínat se na ni bude ještě dlouho.

 
   

„Nikdy jsem před kamerou neumírala a řeknu vám, byl to zvláštní pocit. Nemůžu říct, že bych se na dnešní den těšila nebo netěšila, přijala jsem to jako fakt. Po Babákové se mi bude ale hodně stýskat,“ svěřila se bezprostředně po natočení poslední scény Valérie Zawadská.

„Jsem moc rád, že ji scénáristé takhle výborně rozepsali. Prožili jsme s ní mnoho nezapomenutelných natáčení. To první, kdy ji Heluš přejela kamionem, se točilo v pětatřiceti stupních ve stínu, to dnešní poslední, kdy točíme umírání, provází desetistupňové mrazy. S Valérií jsme v extrémních podmínkách začali i končíme, přijde mi to symbolické.

 

Dnešní natáčení bylo sice smutné, ale i krásné. Jsem za něj rád, ukáže se, že Bobo a Heluš nejsou jenom s prominutím svině, ale že je něco dokáže sebrat," zamyslel se Martin Zounar coby Bobo Švarc z Ordinace.

„Bylo to hrozně smutný. A také hodně náročné. Nejen proto, že bylo asi minus deset a celý den jsme točili venku, ale i proto, že jsme se opravdu maximálně soustředili na to, abychom to zahráli uvěřitelně. Abychom nebyli patetičtí a nepřehnali to, ale současně, abychom přenesli divákovi tu emoci. Ta scéna byla opravdu hodně dojemná, a tak doufám, že z toho divák bude mít zážitek,“ dodala seriálová Heluš, herečka Martina Randová.

 
   
   
Video na http://ordinace.nova.cz  
   
   
 
Foto:  
   
   
   
   
   

Galerie: Ze zákulisí natáčení smrti Babákové!

 
   
   
   
   
   
  - Autor: Nova.cz  -
 

- Foto: TV Nova -

>>

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

http://ordinace.nova.cz

 
 
 
 

http://www.valeriezawadska.cz

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K. Webmaster

 

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.