Valérie Zawadská  
 
   Novinky
   Divadlo
   Film
   Televize
   Dabing
   Rozhlas
   Fotoalbum
   Životopis
   Kontakt
   Linky
   e-mail
   Zpět
   Home

 

 

logo V Z

Oficiální webové stránky Valérie Zawadské.

  Střípky:

http://prask.nova.cz

 
 
 
 

 

 

 

Valérie Zawadská, Jitka Čvančarová a Viktor Preiss propůjčili své hlasy strádajícím dětem!

 
Super!!!  
http://prask.nova.cz,  11. 8. 2015  

Valérie Zawadská, Jitka Čvančarová a Viktor Preiss se rozhodli pro dobrou věc! Podpořili Dětský fond a své hlasy propůjčili dětem!

 
   

„Pravidelná podpora Přátel dětí je pro naši práci nesmírně důležitá. Dlouhodobé problémy vyžadují dlouhodobá řešení, která se bez pravidelné podpory neobejdou. V případě humanitární katastrofy navíc díky rezervám mohou naši pracovníci v terénu okamžitě, řádově v hodinách, zahájit záchranné operace - jako tomu bylo například po nedávném zemětřesení v Nepálu,“ uvedla Pavla Gomba, výkonná ředitelka českého UNICEF.

Příběhy konkrétních dětí ze Sýrie, Bangladéše a Čadu představí herečky Valérie Zawadská, Jitka Čvančarová a herec Viktor Preiss.

Současně probíhá pilotní test kampaně na kanálu YouTube, kampaň bude od září pokračovat rovněž v prostředí Facebooku. UNICEF se také obrátil na všechny své současné příznivce, aby kampaň podpořili online.

Registrace dárců probíhá prostřednictvím telefonní linky a na webech verimvnulu.cz a unicef.cz. V závislosti na výsledcích kampaň poběží nejméně do konce letošního roku. UNICEF jako Přítel dětí v současné době podporuje 17 659 Čechů, průměrný měsíční příspěvek činí 184 Kč.

„184 Kč je částka, kterou může většina z nás ve svém měsíčním rozpočtu postrádat. UNICEF za ni však za rok zajistí očkování proti spalničkám pro 332 dětí,“ dodala Pavla Gomba.

 
   
   
   
Foto:  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  - Autor: aš   -
 

- Zdroj: isifa.com -

>>

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

http://prask.nova.cz

 
 
 
 
 
 

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.