Valérie Zawadská

 
 
 
Na Zawadskou jezdí zájezdy!
(Deník Šíp, neděle 5. srpna 2007)
 
 
 
 
Na první klapce natáčení Velmi křehkých vztahů se sešly Valérie Zawadská, Petra Špindlerová, Lenka Termerová a Zdeňka Žádníková- Volencová.

PRAHA - Když herečka Valérie Zawadská hrála v červenci v divadelní hře Motýli ve Velkých Losinách, z nedaleké Loučné nad Desnou, kde vyrostla, vypravili rovnou celý autobus! Na Velmi křehké vztahy, které měly včera slavnostní klapku další série, přijela z chalupy na Strakonicku, kterou s rodinou rekonstruují, celá udřená!

 

Na první klapce natáčení Velmi křehkých vztahů se sešly Valérie Zawadská, Petra Špindlerová, Lenka Termerová a Zdeňka Žádníková - Volencová.  Šíp/Miroslav Rendl

 
 
   
   
 
 

Naše nejlepší dabérka a herečka Valérie Zawadská nezahálí ani o prázdninách. Dabuje, hraje divadlo a včera dorazila na slavnostní klapku druhé série Velmi křehkých vztahů! "Vstávala jsem v půl páté ráno, protože jsem jela ze Strakonic, kde teď máme chalupu, kterou rekonstruujeme. Hrozně mě bolí záda. Právě totiž děláme elektřinu," svěřila se s úsměvem energická herečka, která dokonce i o divadelních prázdninách hraje divadlo.

"Moc jsem si užila představení ve Velkých Losinách. Dopoledne se tam na zámku vdávala má neteř, a já pak večer na nádvoří hrála ve hře Motýli s Divadlem Palace. V tom nádherném prostředí to byl vážně zážitek! Navíc z nedaleké Loučné, kde jsem vyrůstala, přijeli lidi dokonce autobusem!" směje se.

Nové díly Velmi křehkých vztahů mohou diváci sledovat už od 4. září. A mají se na co těšit! Nejenže uvidí spoustu nových postav v podání Oldy Víznera, modelky Šárky Kubelkové nebo Filipa Blažka, ale především budou moci poprvé ve VKV sledovat detektivní zápletku!

 
     
     
     
 
   
- Pavlína Horníková -

>>

 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.deniksip.cz
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

http://www.valeriezawadska.eu

 

Zavřít okno.

Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K.