Valérie Zawadská

 
 
 
Slavíme 50. výročí.
(Mateřská škola speciální a SPC, Štíbrova 1691, Praha 8)
 
 
 
 
 

Mateřská škola speciální, Praha 8, Štíbrova 1691 srdečně zve absolventy, bývalé pracovníky, děti, jejich rodiče a všechny příznivce v sobotu 2. 10. 2010 na oslavu 50. výročí založení mateřské školy.

 
     
 

Program:

od 12 do 17 hod. – prohlídka prostor mateřské školy a speciálně pedagogického centra, příležitost k vzpomínání, vedení neformálních rozhovorů, navazování nových kontaktů a přátelství, videoprojekce a fotodokumentace z aktivit mateřské školy, výstava dětských prací aj.

ve 13 hod. – zahájení a přivítání hostů ředitelkou mateřské školy, představení knihy Ivany Fitznerové Máme dítě s handicapem

ve 14 hod. – dražba dětských prací (pod laskavým vedením paní Valérie Zawadské a ve spolupráci se Sdružením rodičů Klubíčko)

v 15 hod. – hry a soutěže pro děti i dospělé se zajímavými cenami od nakladatelství Portál

v 17 hod. – předpokládané ukončení

Občerstvení zajišťuje občanské sdružení „Máme otevřeno?“, které podporuje lidi s mentálním postižením při integraci do společnosti; výtěžek z občerstvení je určen pro toto sdružení.

Společnost rodičů a přátel dětí s Downovým syndromem, o. s. pro mateřskou školu připravila na neděli 3. 10. 2010 v 15 h divadelní představení „Chlapec z planety D. S.“, které je volným zpracováním příběhu Malý princ; v hlavních rolích Péťa Kratochvíl a Jan Zadražil, dále účinkují děti ze společnosti DS a jejich sourozenci, scénář a režie Olga Strusková. Představení se uskuteční v Salesiánském divadle, Kobyliské nám., Praha 8 pod záštitou paní Kateřiny Kornové. Vzhledem k omezenému počtu míst je nutné vstupenky rezervovat u Miloslavy Staré na tel. 723 556 259 nebo na miluska.stara@seznam.cz

 
     
     
 

>>

 
     
 

http://www.stibrova.cz

 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
www.stibrova.cz
 
http://www.valeriezawadska.eu
Copyright © Valérie & R K K, Design by R K K. Webmaster
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Zavřít okno.